You are here:

Residentieel

De waarde van een huis, de functionaliteit, de individualiteit ervan zijn aspecten en waarden die voldoen aan de behoeften van de mensen die erin wonen en wonen.

Chateau d’Ax staat klaar om de smaak en het uiterlijk van elk individu te respecteren en te volgen en biedt ook complete concepten die innovatief zijn of markttrends weerspiegelen.

You are here:

Uitmuntendheid van het Château d’Ax

Made in Italy gecombineerd met TURN-KEY projecten voor hotels op hoog niveau en privéwoningen.

De afbeeldingen spreken van de kwaliteit en uitmuntendheid van Chateau d’Ax Contract, met de nadruk op de kwaliteit van prachtig vervaardigd meubilair, geproduceerd in het hart van Brianza, een regio die beroemd is om zijn ambachtelijke meubelfabrikanten.

Onze cultuur is die van een uniek ontwerp dat aan de verwachtingen voldoet.

Dit 14 verdiepingen tellende gebouw, volledig ingericht door Chateau d’Ax, is gelegen in het meest recente deel van een Milaan dat elke dag van uiterlijk verandert. Jarenlang staan de partners van de Vudafieri Saverino studio bekend om hun vermogen om ruimtes te overwegen die een verhaal vertellen met empathie met de mensen die erin zullen wonen. Trouw aan de Milanese traditie van een “Creatieve Workshop”, het werk van Tiziano Vudafieri en Claudio Saverino nemen architectuur, retailontwerp en interieurontwerp en decoratie toe. Een dialectische benadering die is ontworpen om de kruisbesmetting van kennis uit alle vakgebieden te bereiken, waarbij architecturale cultuur en persoonlijke gevoeligheid worden gecombineerd met de analyse van hedendaagse trends in design, mode en kunst.

“More is the better”, een nieuw concept van thuiswonen waarin alle meubelelementen perfect zijn geïntegreerd in alle ruimtes van het huis, van de woonkamer tot de slaapkamers, inclusief de keuken. een totale leefomgeving gecreëerd met behulp van banken met een sterke persoonlijkheid en royalere en gastvrijere proporties, in staat om een

Klanttevredenheid is het hoofddoel van alles wat we doen, van de vraag naar kwaliteitsproductie tot levertijden.

Luisteren naar de behoeften van de klant en het interpreteren van ideeën en nieuwe voorstellen zijn de hoekstenen van onze missie. Voor Chateau d’Ax Contract is uitmuntendheid voelbaar met zowel de hand als het hart, omdat dit ons belangrijkste dagelijkse doel is.

Zo werd besloten om nieuwe ruimtes te bieden voor conferenties en privélounges voor EXPO 2015 in Town House, gelegen op de meest exclusieve ontmoetingsplaats in de stad Milaan: de Galleria Vittorio Emanuele II. Het Château d’Ax heeft de nieuwe uitbreidingskamers ingericht

Vanuit dit exclusieve zevensterrenhotel.