You are here:

1948 - Aujourd'hui

75 ans d'expérience

1948 - Vandaag

You are here:

Design zit in onze geschiedenis

Opgericht in 1948, tussen Milaan en Como ,in het hart van Brianza, , een district dat uitmunt in de productie van Italiaans meubilair.

75 jaar productie-ervaring.

75 jaar design en innovatie in de gestoffeerde meubelsector.

75 jaar ontwikkeling op alle internationale markten.

De knowhow en flexibiliteit van de productie maken het mogelijk om voor elke markt de juiste collectie en strategie te creëren, om hun klanten de beste oplossing te bieden op het gebied van kwaliteit en design.

De zekerheid van uw aankoop

Chateau d’Ax is een van de toonaangevende fabrikanten van meubels. Sinds 1948 maakt Chateau d’Ax unieke producten. Elke dag kopen 1000 gezinnen over de hele wereld een bank in een van de 350 exclusieve verkooppunten van Chateau d’Ax.

 

Diepgaande ontwerpanalyse,  oog voor detail en het vermogen en de flexibiliteit om zowel parameters als elementen te ontwikkelen die door architecten zijn ontworpen, zowel virtueel (door computersimulatie ) als in werkelijkheid (met behulp van modellen), maken het mogelijk om tijden en kosten tijdens de productiefase te optimaliseren.

Ervaring in elk detail

Chateau d’Ax weet heel goed wat ware schoonheid is; je vindt het in elk detail zorgvuldig behandeld door onze gekwalificeerde vakmensen die de belangrijkste productiefasen volgen door de kostbaarste materialen te kiezen om elk product uniek te maken.

Dankzij een innovatief mechanisch proces wordt gerecycleerd en recycleerbaar polyestergaren verkregen: tijdens de productie worden geen chemische middelen van welke aard dan ook gebruikt.

4 verschillende categorieën waardevol leer, uitsluitend gelooid in Italië met volledig respect voor het milieu. Een leerproduct gaat eeuwig mee.

Voordelen:

  • Het is een natuurproduct;
  • Het is een traditie in de loop van de tijd;
  • Hij ademt: hij neemt tot 25% vocht op van zijn eigen gewicht;
  • Het heeft een gemakkelijke thermische aanpassing aan de omgeving: het zal dezelfde luchttemperatuur hebben, het past zich aan de temperatuur van het menselijk lichaam aan zonder het te overwinnen;
  • Hij zal geen stof of haar laten doordringen om geen allergieproblemen te veroorzaken;
  • Het is elastisch en resistent.

4 verschillende categorieën stof, gemaakt in Italië

Chateau d’Ax stoffen zijn een triomf van kleur, fantasie en kwaliteit.U kunt kiezen uit 3000 verschillende stoffen, allemaal aangeboden in 4 categorieën: De stoffen zijn verkrijgbaar in 4 categorieën: Dinamica, Design, Deluxe en Black.Puur katoen, katoenlinnen, microvezels, natuurlijke vezels, volledig biologisch afbreekbaar en organische recyclageoplossingen.De decorateurs en stylisten van Chateau d’Ax houden de stalenboeken up-to-date en zijn altijd op zoek naar nieuwe kleuren en kwaliteitsoplossingen om aan uw behoeften te voldoen.De stoffen zitbanken van Chateau d’Ax hebben een modern design, ze zijn praktisch, veelzijdig en volledig afneembaar voor eenvoudige reiniging.

Ontspanning en bewegingen. De ontspanning die je nog nooit eerder hebt meegemaakt!

Moderne lijnen, verstelbare hoofdsteunen, optionele ontspanningssystemen, verborgen afstandsbedieningen. Elektrische bewegende banken hebben twee basisbewegingen: de eerste verlengt de voetsteun met een lichte kantelbeweging, de tweede verlengt de stoel en kantelt de rugleuning om u maximaal comfort te bieden.