You are here:

Contract

Het Chateau d'Ax assortiment is zeer breed en maakt het mogelijk om aan de behoeften van zeer verschillende markten te voldoen.

Contract

Het Chateau d’Ax assortiment is zeer breed en maakt het mogelijk om aan de behoeften van zeer verschillende markten te voldoen.

You are here:

Bedrijfsprofiel.

We hebben de verdeling van contracten ontwikkeld, zowel op nationaal niveau als op een
Op internationaal niveau.
We hebben de mogelijkheid om « turnkey-oplossingen » uit te voeren en te ontwikkelen voor de hotel-, gemeenschaps- en woonsector.

De geschiedenis van het Château d’Ax begon in 1948 toen het enthousiasme en de passie van de oprichter hem ertoe aanzette een familiebedrijf te openen in Lentate sul Seveso – Milaan (Italië).
Deze datum markeerde het begin van een lang en moeilijk avontuur dat Chateau d’Ax ertoe bracht een van de wereldleiders in de hedendaagse meubelindustrie te worden.
Het Château d’Ax, gevestigd in het hart van Brianza, is altijd synoniem geweest met hoogwaardige Italiaanse producten die met de hand zijn gemaakt.
De kwaliteit is duidelijk in elk detail, van de tekening tot het prototype, inclusief het eindproduct.
Actie en flexibiliteit zijn handelsmerken van het bedrijf waarbij alle leden altijd direct betrokken zijn, met behulp van hun hersenen en hart, om het bedrijf te verheffen tot hogere niveaus van efficiëntie en concurrentievermogen.
Met de hulp van gekwalificeerde ontwerpers kan Chateau d’Ax de levensstijl overal interpreteren, de smaak respecteren en de sterke punten van de verschillende scenario’s benadrukken met een reeks meubeloplossingen die hun veelzijdigheid op het gebied van design bewijzen.

Weet hoe

Dankzij de ervaring die is opgedaan tijdens 60 jaar exploitatie, moderne en technologische structuren, de eigen organisatie van het bedrijf en sterke partnerschappen met enkele van de belangrijkste internationale bedrijven, biedt Chateau d’Ax nu een compleet pakket, zowel op het gebied van de levering van producten als kant-en-klare diensten (met behoud van alle fasen van het project).

Diepgaande ontwerpanalyse, diepgaande aandacht voor detail en het vermogen en de flexibiliteit om zowel parameters als elementen te ontwikkelen die door architecten zijn ontworpen, zowel virtueel (door rendering) als in werkelijkheid (met behulp van modellen), maken het mogelijk om tijden en kosten tijdens de productiefase te optimaliseren.

De horeca ontwikkelt zich aanzienlijk En in voortdurende evolutie en verschilt aanzienlijk afhankelijk van de smaak, tradities, lijnen en symbolen van de realiteit waarin het zich ontwikkelt.
Daarom werkt het Château d’ax samen met belangrijke internationale ontwerpers en architecten die het in staat stellen passende en briljante oplossingen voor verschillende ontwerpbehoeften en -normen te begrijpen en bijgevolg te vinden.

De waarde van een huis, de functionaliteit, de individualiteit ervan zijn aspecten en waarden die voldoen aan de behoeften van de mensen die erin wonen en wonen. Chateau d’Ax staat klaar om de smaak en het uiterlijk van elk individu te respecteren en te volgen en biedt ook complete concepten die innovatief zijn of markttrends weerspiegelen.