1948-2021 70 jaar ervaring

De geschiedenis van Chateau d'Ax begint in het hart van Europa, met de familie en haar talent om de kwaliteiten van mensen in te zetten voor het doel en de missie. Zo is het meest betrouwbare Made in Italy ontstaan : Een familiebedrijf, harde werkers, precisie bij de uitvoering, beschaafde samenwerking, vakmanschap, gevoel voor kwaliteit, bescheidenheid bij de service waren en zijn nog steeds onze doelstellingen. Producten die verrassen en in de smaak vallen, steeds verder vervolmaakt worden en wereldwijd huizen decoreren.

Chateau d'Ax breidt zich met producten en diensten al ruim 70 jaar lang uit in concentrische cirkels, mijlpaal na mijlpaal, met een steeds wijder vertakt distributiesysteem.

Chateau d'Ax is het merk van modern wooncomfort dat in de meest actuele dimensies van de persoonlijke smaak terug te vinden is, van design tot romantisch tot nieuwe luxe, en biedt na tientallen jaren ervaring en onderzoek een breed assortiment aan hoogstaande producten die toch binnen het bereik liggen van liefhebbers van ‘Made in Italy’.

Vind de Chateau d'Ax winkel in uw buurt

Verplicht!